BackBack
-53%

Paketë e plotë CHECK-UP: Komplet analizash klinike dhe biokimike tek klinika PrimeClinic

Lek 6,500.00 Lek 3,000.00

Shpesh ankohemi për ato që nuk kemi, por harrojmë të vlerësojmë të gjitha ato që kemi fatin t’i kemi me shumicë. Shëndeti përshembull: sa i rëndësishëm është po aq edhe i...

SKU: N/AKategoritë: Home page
Përshkrimi

Shpesh ankohemi për ato që nuk kemi, por harrojmë të vlerësojmë të gjitha ato që kemi fatin t’i kemi me shumicë. Shëndeti përshembull: sa i rëndësishëm është po aq edhe i munguar në axhendën tonë deri sa... na ndodh dicka që na shkund e na bën të kuptojmë cfarë humbëm.

Kujdesemi për flokët, lëkurën, mbajmë dieta për të luftuar mbipeshën, duke neglizhuar faktin që, çdo shenjë e jashtme është thjesht pasojë e një shkaku të brendshëm.

Nise ditën mbarë sot me kujdesin më të rëndësishëm për veten dhe të afermit e tu, për të ardhmen tënde:

Një paketë të plotë analizash klinike dhe biokimike, të cilat janë të rëndësishme për informimin rreth parametrave normalë të shëndetit, si dhe për të parandaluar ndonjë problem të mundshëm ende në fillimet e tij.

Ky Check-up (kontroll i përgjithshëm) përmban:

-Gjak komplet

-Eritrosedimenti (për infeksionet dhe problemet e tjera në gjak)

-Urinë komplet

-Glicemi esëll

-Lipidogram (yndyrnat)

-Azotemi

-Creatinemi

-Bilirubinemi

- SGOT/SGPT (provat e heparit) p
ër funksionin e mëlcisë

Vlerësime

Vlerësime nga klientët

Bazuar në 1 vlerësim Shkruaj një vlerësim
Pagesat & Kuponat

Pas çdo porosie tek 123.al, ju do të pajiseni me një kupon dixhital ose fizik, në varësi të llojit të porosisë.

Është e rëndësisshme të kuptoni se vetëm ky kupon do të mund t'ju mundësojë përfitimin e shërbimit tek biznesi përkatës.

Pasi të pajiseni me kuponin përkatës, lutemi sigurohuni që mbani shënim datën e skadencës, pasi kjo e fundit paraqet afatin maksimal për përdorimin e kuponit që keni përfituar. Pas kësaj date, kuponi bëhet i pavlefshëm dhe një rimbursim parashë është i pamundshëm.