BackBack
-52%

Kontroll i plotë gjinekologjik për femrat e të gjitha moshave: Gjak komplet, urinë, strisha vaginale, PAP Test, Vizitë - konsultë - echo gjinekologjike, Kontroll klinik i gjirit, Ferritin, Ca 125 dhe Ca 15,3

Lek 20,000.00 Lek 9,500.00

Parandalo, zbulo, kuro dhe mos e ler për nesër! Nuk është asnjeherë shumë herët apo shumë vone për t’u kujdesur për shëndetin por, vendosja e tij si parësor në planet tona,...

SKU: N/AKategoritë: Home page
Përshkrimi

Parandalo, zbulo, kuro dhe mos e ler për nesër!

Nuk është asnjeherë shumë herët apo shumë vone për t’u kujdesur për shëndetin por, vendosja e tij si parësor në planet tona, bën ndryshimin total.

Kur bëhet fjalë për femrat, ky kujdes duhet të ketë spektër edhe më të gjerë, përshtatur fazave specifike që femra kalon, nga fillimi deri në fund të procesit të ovulimit (nga nisja e mensturacioneve deri në menopauzë) si dhe cfarë paraprin ose pason këtë periudhë.

Periudha kur kontrolli shëndetësor duhet intensifikuar është sigurisht menopauza por, me dinamikën e kohëve moderne (si dhe faktorët e ndryshuar socialë apo ambjentalë), edhe koncepti i kujdesit ka ndryshuar. Mosha nuk përbën më “imunitet” absolut ndaj, cdo shenjë, sado e vogël, duhet marrë seriozisht.

Më e mira fare është që kontrollet t’i kthejmë në rutinë, pa pritur shenjat e sëmundjet.

Për të gjitha JU “vajza” që e doni trupin tuaj (me hiret e funksionalitetet) dhe do të donit të jetonit cilesisht, “4 Life Lab” sugjeron një kontroll TE PLOTE gjinekologjik për femrat e të gjitha moshave.

Kontrolli do të kryhet nga tre mjekë (nga më të mirët në vend) në fushën e diagnostikimit laboratorik, gjinekologjisë dhe kontrollet klinikë të gjirit.

Kontrolli përmban:

-Gjak komplet

-Analizë Urine

-Strisha vaginale

-PAP Test

-Vizitë, konsultë, Echo gjinekologjike

-Kontroll klinik i gjirit

-Ferritin

-Ca 125 dhe Ca 15,3 (kontroll për konstatimin e qelizave patologjike dhe  parandalimin e kancerit të ovareve dhe të gjirit)

Adresa e Biznesit: Rruga Lord Bajroni

Vlerësime

Vlerësime nga klientët

Bazuar në 2 vlerësime Shkruaj një vlerësim
Pagesat & Kuponat

Pas çdo porosie tek 123.al, ju do të pajiseni me një kupon dixhital ose fizik, në varësi të llojit të porosisë.

Është e rëndësisshme të kuptoni se vetëm ky kupon do të mund t'ju mundësojë përfitimin e shërbimit tek biznesi përkatës.

Pasi të pajiseni me kuponin përkatës, lutemi sigurohuni që mbani shënim datën e skadencës, pasi kjo e fundit paraqet afatin maksimal për përdorimin e kuponit që keni përfituar. Pas kësaj date, kuponi bëhet i pavlefshëm dhe një rimbursim parashë është i pamundshëm.