-50%

Zbavitu me kërcim tek "Via Latina Dance Studio": Një muaj abonim / 2 herë në javë kurs!

Lek 3,000.00 Lek 1,500.00

Kuponi skadon: 30 Shtator 2018Shërbimi përfshin:- 1 muaj kurs kërcimi latin (Salsa, Bachata, etj.)- 2 herë në javë- Vlen për ata që e blejnë kuponin për herë të parë Për oraret, duhet të...

SKU: N/AKategoritë: Home page Etiketa: kercim, sherbim
Përshkrimi

Kuponi skadon: 30 Shtator 2018

Shërbimi përfshin:

- 1 muaj kurs k
ërcimi latin (Salsa, Bachata, etj.)
- 2 herë në javë
- Vlen për ata që e blejnë kuponin për herë të parë

Për oraret, duhet të flisni me qëndrën pas porositjes së kuponit.
Numrin dhe të dhënat do ti gjeni tek kuponi që do ju dorëzohet.

Adresa e biznesit: Pranë ish ekspozitës "Shqipëria Sot".
Vlerësime

Vlerësime nga klientët

Bazuar në 2 vlerësime Shkruaj një vlerësim
Pagesat & Kuponat

Pas çdo porosie tek 123.al, ju do të pajiseni me një kupon dixhital ose fizik, në varësi të llojit të porosisë.

Është e rëndësisshme të kuptoni se vetëm ky kupon do të mund t'ju mundësojë përfitimin e shërbimit tek biznesi përkatës.

Pasi të pajiseni me kuponin përkatës, lutemi sigurohuni që mbani shënim datën e skadencës, pasi kjo e fundit paraqet afatin maksimal për përdorimin e kuponit që keni përfituar. Pas kësaj date, kuponi bëhet i pavlefshëm dhe një rimbursim parashë është i pamundshëm.