-65%

Foto e personalizuar nё dru: Handmade, e pёrpunuar artistikisht nga nika`S Art (20X30 cm). 2800L nё vend tё 8000L

Lek 8,000.00 Lek 2,800.00

Druri është i ngrohtë, i bukur dhe me rrathë e nyje ku përjetsohet historia e vendit ku është rritur. Shtojini kësaj historie pjesët më të bukura të historisë suaj duke përjetsuar off-line...

SKU: N/AKategoritë: Home page
Përshkrimi

Druri është i ngrohtë, i bukur dhe me rrathë e nyje ku përjetsohet historia e vendit ku është rritur. Shtojini kësaj historie pjesët më të bukura të historisë suaj duke përjetsuar off-line një moment me tepër kuptim për JU.

-Handmade: Bardh e Zi ose me ngjyra tё gjalla.

-Pёrmasat: 20X30 cm 

-Fotot: tё personalizuara, tё pёrpunuara artistikisht me penela dhe elemente 3D.

-Pas pikturёs mund tё vendosni edhe njё mesazh personal tё shkruar me dorё.

-Fotot do i dergoni tek info@123.al dhe monika.spahivogli@gmail.com

-Pёr mё tepёr, kontaktoni nё numrin e telefonit 0688774287.

-Zgjedhje dhe sugjerime pёr mesazhin tuaj (optional).

Vlerësime

Vlerësime nga klientët

Bazuar në 2 vlerësime Shkruaj një vlerësim
Pagesat & Kuponat

Pas çdo porosie tek 123.al, ju do të pajiseni me një kupon dixhital ose fizik, në varësi të llojit të porosisë.

Është e rëndësisshme të kuptoni se vetëm ky kupon do të mund t'ju mundësojë përfitimin e shërbimit tek biznesi përkatës.

Pasi të pajiseni me kuponin përkatës, lutemi sigurohuni që mbani shënim datën e skadencës, pasi kjo e fundit paraqet afatin maksimal për përdorimin e kuponit që keni përfituar. Pas kësaj date, kuponi bëhet i pavlefshëm dhe një rimbursim parashë është i pamundshëm.